Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Mužovi (†43) vybuchla v ruke munícia, zomrel
Zdielať na

Mužovi (†43) vybuchla v ruke munícia, zomrel

CABOV / Tragédia sa stala neďaleko obce Cabov vo Vranovskom okrese. Muž v nedeľu v ranných hodinách odišiel do lesa a večer ho jeho príbuzní našli mŕtveho. Príčina? Výbuch munície.

Ešte nevedia, čo výbuch spôsobilo

43-muž bol známy tým, že vyhľadával nevybuchnuté munície. Dokonca si so sebou nosieval aj detektor kovov. Výbuch sa mu stal osudným. Podľa našich informácií v nedeľu ráno odišiel do lesa, okolo 10:15 počuli obyvatelia Cabova výbuch.Ten sa stal otcovi troch detí osudným.

"Došlo k neoprávnenému vyhľadaniu doposiaľ presne nezisteného typu vojenskej munície pochádzajúcej spred roku 1946. Pri následnej neodbornej manipulácii s touto muníciou došlo k jej explózii a k usmrteniu 43-ročného muža z obce Cabov," telefonuje hovorkyňa policajného zboru Jana Migaľová.

Nie je známe či išlo o granát

Okolo 21:00 ho našli rodinní príslušníci, žiaľ, bez známok života. Na miesto tragédie dorazil aj pyrotechnik, ani on však nevedel určiť, k akej explózii došlo a čo ju spôsobilo. Všetko nasvedčuje tomu, že munícia vybuchla Jánovi v momente keď ju držal v ruke. Zatiaľ nie je známe či išlo o granát, mínu či nejakú bombu.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy