Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Útok na tehotnú ženu! Muž ju kopal do brucha
Zdielať na

Útok na tehotnú ženu! Muž ju kopal do brucha

BRATISLAVA / Hrôza v bratislavskej Petržalke! Tehotnú ženu za bieleho dňa prepadol neznámy útočník. Po údere do tváre ju kopal aj do brucha. Nastávajúca matka ho prosila, aby s tým prestal, pretože čaká bábätko. Od nevládnej ženy ho odohnal až krik okoloidúcich.

Najprv ju udrel päsťou po tvári

K prepadu prišlo krátko po tretej hodine popoludní. Dosiaľ neznámy muž prišiel k 35-ročnej žene, ktorá kráčala pri panelákoch a vyrukoval na ňu s tým, že chce peniaze. Keď mu prekvapená budúca mamička povedala, že žiadne pri sebe nemá, začal do nej strkať a potom ju päsťou udrel do tváre.

Keď spadla na zem, ženu v šiestom mesiaci tehotenstva kopal do brucha. Prosila ho, aby s tým prestal a bral na jej nenarodené dieťaťko ohľad. Nakoniec jej zobral vak, ktorý prehľadal. Zrejme ďalšiemu útoku zabránili okoloidúci ľudia, ktorí začali kričať. Útočník sa zľakol, batoh odhodil a ušiel.

Obaja sú v poriadku

Ženu videl sused, ten začal kričať a privolal políciu. Dva dni bola žena v nemocnici. "Žena utrpela povrchové zranenia a tržnú ranu na oku. V nemocnici bola na pozorovaní," informuje hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Petra Stano Maťašovská.

V nemocnici sa podrobila sérii vyšetrení. Podľa lekárov je dieťaťko našťastie v poriadku, ako aj matka, ktorá údajne pracuje ako letuška. Polícia po páchateľovi pátra. "Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin lúpeže," dodáva hovorkyňa policajného zboru Karina Považanová.

Podobný prípad sa taktiež v bratislavskej Petržalke stal iba niekoľko dní pred týmto útokom. V jednom z panelákov neznámy muž vo výťahu napadol 29-ročnú matku s malým dieťaťom v kočíku. Zobral jej tašku s peniazmi a odovzdal ich komplicovi. Obaja potom ušli.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy