Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
V Petržalke vyskočila z okna žena (†65)
Zdielať na

V Petržalke vyskočila z okna žena (†65)

BRATISLAVA / Bola to vražda, alebo samovražda? To je otázka, na ktorú hľadá odpoveď polícia. Faktom je, že ráno pod oknami panelového domu v bratislavskej Petržalke zahynula 65-ročná žena.

Dôchodkyňa bola na mieste mŕtva

Na Holičskej ulici v Petržalke vyskočila krátko pred 8.00 hodinou z ôsmeho poschodia 65-ročná žena. Tá bola na mieste mŕtva.

Pravdepodobnou príčinou smrti ženy boli zranenia, ktoré utrpela po páde z okna kuchyne. Privolaný lekár to ale potvrdí alebo vyvráti až po pitve. Udalosti, ktoré pádu predchádzali, stále nie sú známe.

Práve sa rozvádzala s manželom

Susedia poznali pani Oľgu ako usmievavú a príjemnú pani, ktorá však vedela byť aj rázna a presadiť si svoje. Preto si nevedia predstaviť, čo sa muselo stať, že sa to skončilo jej smrťou. Posledné dva mesiace mala bývať v tomto byte sama. S manželom sa práve rozvádzali.

Pre obyvateľov tohto panelového domu toto nie je prvý takýto prípad. Pred dvomi mesiacmi, len pár vchodov ďalej, spáchal skokom z okna samovraždu len 21-ročný mladý muž. Presne pred rokom skočila z okna 23-ročná Simona.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy