Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Smrť na finančnom riaditeľstve. Právnik Vladimír (†43) sa zastrelil
Zdielať na

Smrť na finančnom riaditeľstve. Právnik Vladimír (†43) sa zastrelil

BRATISLAVA / Dlhoročný zamestnanec finančného riaditeľstva si včera podvečer siahol na život. V priestoroch budovy obrátil proti sebe zbraň a vystrelil. 43-ročný Vladimír pracoval na riaditeľstve Finančnej správy SR niekoľko rokov. Podľa našich informácií ako právnik.

Guľku si vpálil do hlavy

"Môžeme potvrdiť, že išlo o nášho zamestnanca, príslušníka colnej správy. Vzhľadom na žiadosť rodiny, viac informácií nebudeme poskytovať," poznamenáva Patrícia Macíková, hovorkyňa Finančného riaditeľstva SR.

Jeho nehybné telo našli zamestnanci okolo šiestej a ihneď privolali políciu a zdravotnú pomoc. Záchranári sa ho snažili ešte oživiť, avšak márne. Vladimír si zbraňou strelil priamo do hlavy. "Obhliadajúci lekár vylúčil cudzie zavinenie," konštatuje Petra Hrašková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Kolegovia si nevšimli, že mal problémy

Nie je jasné, či motívom boli pre Vladimíra problémy v práci, alebo v osobnom živote. Popoludní s ním totiž komunikovali kolegovia a nič podozrivé si nevšimli.  "Policajti na mieste zaistili zbraň, ktorá bude podrobená expertíznemu skúmaniu. Presné príčiny smrti určí až nariadená pitva," dodáva  Petra Hrašková.

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Zastavia ho, ak aj pitva potvrdí, že si Vladimír určite siahol na život sám.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy