Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Samovraha (32) z Galanty stiahli z koľajníc v poslednej chvíli!
Zdielať na

Samovraha (32) z Galanty stiahli z koľajníc v poslednej chvíli!

GALANTA / Dvaja policajti z Galanty zachránili ľudský život. Takmer v poslednej chvíli stiahli z koľajníc 32-ročného muža. Ten chcel ukončiť svoj život pre nešťastnú lásku... Viac zisťovala reportérka Veronika Hulíková.

Sedel v koľajisku a čakal na vlak

Nebyť kamarátky, Ľubomíra by dnes už nebolo. Práve tej totiž smeroval Ľubo svoje posledné slová. Oznámil jej, čo sa chystá vykonať. A tá okamžite zalarmovala políciu. Dokonca ich nasmerovala k cvičisku kynologického klubu v Galante. Tam policajti zazreli siluetu muža v koľajisku.

Policajná hliadka odparkovala auto kúsok za železničným priecestím. Pešo sa blížili k mužovi, ktorý si sadol na koľajnice. Nemali veľa času, cez koľajnice sa každú chvíľu mohol prehnať vlak. Muža teda odviedli preč.

Pre nešťastnú lásku...

A mali šťastie. Chvíľu potom prešiel cez miesto, kde muž sedel, nákladný vlak. S Ľubomírom obaja policajti neustále komunikovali. Záchranári ho potom previezli do galantskej nemocnice.

Príčinou toho, prečo chcel Ľubo ukončiť svoj život, bola nešťastná láska. Opustiť ho podľa informácií polície mala priateľka....

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy