Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Žena (44) skočila zo 6. poschodia... a prežila!
Zdielať na

Žena (44) skočila zo 6. poschodia... a prežila!

PRIEVIDZA / Trpela obrovskými bolesťami a rozhodla sa skoncovať so životom. Žena z Prievidze preto vyskočila z okna na šiestom poschodí. Neuveríte, ale hoci má dolámané zrejme všetky kosti, stále žije a po páde ešte komunikovala s policajtmi.

Mysleli si, že umýva okno

Podľa našich informácií 44-ročná žena trpela veľkými bolesťami a preto sa rozhodla pre samovraždu. Pre istou smrťou ju ale zachránili stromy. "Myslela som si, že umýva okno, no vzápätí sa postavila na parapetu a už som vedela, že je zle," vraví svedkyňa.

Žena chvíľu stála v okne. Susedia na ňu kričali, aby neskákala. Nepomohlo. "Na miesto išla okamžite hliadka mestskej polície, pričom sa zistilo, že žena stále javí známy života, čiže na mieste jej bola poskytnutá prvá pomoc," hovorí Víz Zajac, Mestská polícia Prievidza.

S policajtmi komunikovala

Napriek tomu, že vyskočila až zo šiesteho poschodia, po celý čas s mestskými policajtmi komunikovala. "Naozaj nebýva zvykom, že po takomto páde osoba komunikuje a je pri vedomí. Pád zrejme stlmili stromy, ktoré sa nachádzajú v blízkosti vchodu," dopĺňa Zajac.

Okamžite ju previezli do bojnickej nemocnice. Lekári ju dostali z najhoršieho. Pri páde si poranila niekoľko orgánov a musela podstúpiť náročnú operáciu.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy