Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Policajná brutalita! Dobili zlodejku (34) pred jej dcérkou (1)
Zdielať na

Policajná brutalita! Dobili zlodejku (34) pred jej dcérkou (1)

DES MOINES / Keď 34-ročná zlodejka schovávala šaty za viac ako 290 eur do kočíka svojej 14-mesačnej dcérky bez zaplatenia, to ešte netušila, že sa jej krádež zvrhne na niečo oveľa brutálnejšie. V obchode ju samozrejme chytili a zavolali na ženu policajtov. Tí sa napokon do zlodejky pustili - a pred jej dcérkou ju bili do tváre! Všetko zachytili priemyselné kamery...

Bitka rovno pred dcérkou

Zlodejkou bola 34-ročná Američanka Brandie Redell a toto nebola jej prvá krádež. Do kočíka svojej dcérky práve vopchávala ženské šaty za 388 dolárov, čo je v prepočte asi 290 eur, keď ju samozrejme pracovníci obchodu v americkom Davenporte chytili. Napokon sa ukázali policajti, ktorí ženu prišli zatknúť.

Údajne bez zjavnej provokácie sa zrazu dvaja policajti do ženy pustili. Pre portál wquad.com Redell spomína, že ju jeden z policajtov chytil za nohy, druhý ju niekoľkokrát udrel do tváre takým spôsobom, že ju museli ihneď odviesť do nemocnice, kde bola hospitalizovaná. Brutálnu akciu policajtov zachytili aj kamery.

Vraj policajta pohrýzla

"Pýtala som sa ho, prečo sa toto deje. Plakala som, kričala, prosila niekoho o pomoc," popísala pre wqaud.com Redell. Vraj práve volala priateľovi, aby vyzdvihol jej dcéru, pretože ide do väzenia. Počas bitky jeden z pracovníkov obchodu schytil dieťa a vybehol s ním von z miestnosti. Útok trval asi jednu minútu.

Policajt napísal podľa portálu do správy, že ho žena pohrýzla, čo priznala, ale vraj to bolo preto, že sa bránila bitke. Policajt ďalej vykonáva svoju funkciu a hoci sa incident stal ešte vo februári tohto roka, aktivisti ženu podporujú v tom, aby voči nemu vyviedla právne dôsledky.

Špeciálne spravodajstvo KRIMI PLUS v sobotu o 18:00.

YouTube.com/WQUAD.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy