Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Dvaja Bratislavčania zbili a okradli 23-ročného Ivana
Zdielať na

Dvaja Bratislavčania zbili a okradli 23-ročného Ivana

BRATISLAVA / Už nikdy o ňom nerozprávaj, inak sa nedožiješ rána! Toto bol odkaz od dvoch mužov, ktorí v skorých ranných hodinách zaútočili na 23-ročného Ivana. Napadnutý mladík skončil v nemocnici.

Útočníci mladíka bili hlava-nehlava

Ivana napadli dvaja Bratislavčania na Tupolevovej ulici. Chvíľu ho sledovali, išli za ním a pred vchodovou bránou k nemu zozadu pristúpili a udreli ho do hlavy. Mladík bezvládne padol na zem.

"Obvinení muži naďalej pokračovali vo fyzickom útoku, pričom poškodeného ležiaceho na zemi spoločne kopali, udierali a skákali mu po celom tele," dodala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Keď s bitkou prestali, Ivan sa otočil. Vtedy si ich všimol a dokonca aj nôž, ktorý jeden z nich držal v rukách. S kopancami opäť začali a pritom mu rázne vraveli, aby si zatvoril ústa, inak ho zničia.

Prehľadali mu vrecká a utiekli

Keď usúdili, že má mladík dosť, prehľadali mu vrecká, zobrali z nôh topánky a utiekli. O pár minút dorazili záchranné zložky. Ivana ošetrili záchranári na mieste, no pre kompletnejšie vyšetrenie ho previezli do nemocnice.

Oboch útočníkov (26-ročného Borisa a o rok staršieho Petra) policajti pár hodín po útoku zadržali. Obaja sú v policajnej cele, kde zotrvajú až do rozhodnutia súdu o ich vzatí do väzby. Obom mužom hrozí v prípade dokázania viny 10-ročné väzenie.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy