Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Cudzinec lanáril tínedžerky. Jednu mama radšej prefarbila
Zdielať na

Cudzinec lanáril tínedžerky. Jednu mama radšej prefarbila

HUMENNÉ / Trinásťročné dievčatá z Humenného sa zdôverili rodičom s tým, že im často telefonuje neznámy muž. Podľa nich vyzerá ako Arab. Cudzinec ich vraj oslovuje zlatko, miláčik či pokladík. Vraj im dobíja aj kredit na telefón, pozýva ich na zmrzlinu a dokonca im ponúka peniaze. Rodičia majú strach, čo za to starší pán od tínedžeriek bude chcieť.

Najprv dievčatá pozval na zmrzlinu

Tínedžerky tvrdia, že straší muž si zistil ich mená, telefónne čísla a teraz im po večeroch vyvoláva. "Že chce ísť so mnou sám vonku, že mi nakúpi veci. On vždy zlatko, miláčik a také oslovenia mi dával a ja som sa bála. Povedala som to mamke, lebo mamke všetko hovorím," hovorí Dominika. Všetko sa to pritom začalo nevinným pozvaním na zmrzlinu. 

Mama nenechala nič na náhodu

Keď sa matka jedného z dievčat dozvedela, že sa jej dcéra stretáva so starším mužom, rozhodla sa urobiť radikálny krok. A vlasy svojej dcérky prefarbila.

Žena sa totiž údajne dozvedela, že neznámy muž vyhľadáva blondíny, ktoré potom odvezie na Ukrajinu. Ťažko posúdiť, či ide len o fámy alebo je na tom aj kus pravdy. Vystrašená mama však nič nepodceňuje.

Dievčatá to spolu s rodičmi boli oznámiť na polícii. Tá však v tomto prípade nemôže konať, keďže cudzinec sa podľa nich nedopúšťa žiadneho trestného činu.

"Polícia tieto informácie operatívne preverila, doteraz ale nebolo prijaté žiadne oznámenie," povedala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy