Skoro jasno
22°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Nočná akcia na východe Slovenska. Policajti si posvietili na tínedžerov
Zdielať na

Nočná akcia na východe Slovenska. Policajti si posvietili na tínedžerov

HUMENNÉ/SNINA / Diskotéky v Humennom a v Snine zaplnili v noci desiatky policajtov. Zamerali sa predovšetkým na podgurážených mladistvých. Podniky prehľadal aj pes vycvičený na drogy. Humenskí policajti sú známi tým, že takéto akcie zvládajú excelentne.

Drogy, napálená hudba či alkohol u mladistvých. Na to všetko sa zamerali humenskí policajti. "Už sa nemôžeme pozerať na tie 15-ročné dievčatá, ktoré sú opité a pomaly nevedia chodiť," hovorí návštevník humenského baru.

Väčšina z opitých mladistvých na seba hrdá nebola. V správnom konaní ich bude riešiť obec. Nehovoriac o tom, čo povedia rodičia. "Tri pivá. Mesiac pred osemnástkou," hovorí prichytený Peter.

Kamaráti jednoducho zmizli...

Mimo kamery sa však mladík priznal, že toho vypil podstatne viac. Nafúkal cez jeden a pol promile. Väčšina z podgurážených mladistvých pritom tvrdila, že im alkohol kúpil niekto iný, kto už v podniku, ako inak, nie je. "Kamaráti, ale už tu nie sú," dodáva Peter. "Ta kamarátka, neviem ako sa volala. Ja ju poznám ešte len krátko," tvrdí opitá tínedžerka.

O druhej hodine nad ránom sa z hrobové ticho z humenských podnikov presunulo do Sniny. Aj tu zaplnili diskotéky desiatky policajtov. Úlohu mal aj služobný pes na vyhľadávanie drog. Tie sa v žiadnom z barov nenašli, čo humenskí policajti považujú za úspech. Takýmto akciami sú totiž známi.

Chodia sem za*rané deti

Kým kedysi nachádzali napríklad hŕby napálených CDčiek, teraz mali DJi všetko legálne. A v poriadku boli aj kolky na fľašiach s alkoholom. "Konečne to muselo byť, lebo tu chodia také zas*ané deti," hovorí návštevník baru v Snine Ľubo.

Muži zákona skontrolovali asi 600 zabávajúcich sa ľudí. Tí im za dodržiavanie poriadku symbolicky poďakovali. Tvrdia, že na ťahu sú teraz rodičia. "By si to mali riešiť ich rodičia...," myslí si návštevníčka humenského baru Magdaléna.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy