Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Razia v Rožňave. Policajti si posvietili na dílera drog (23)
Zdielať na

Razia v Rožňave. Policajti si posvietili na dílera drog (23)

ROŽŇAVA / Jednu z rožňavských ulíc v stredu večer obsadili policajti spolu s kukláčmi. V dvoch bytoch tam vykonávali domové prehliadky, kde mali zaistiť psychotropné látky. Malo ísť o dlhodobé sledovanie dílera drog, 23-ročného Rožňavčana...

Nahnevaní susedia

Muža, ktorý mal byť dílerom drog, policajti zadržali po operatívnej činnosti v stredu večer v centre Rožňavy. Počas domovej prehliadky policajti strážili aj vchod do paneláku, asistoval dokonca aj špeciálne vycvičený pes. Nikto nemohol z paneláka von či dnu.

Susedom sa to veľmi nepozdávalo. "Boli aj kukláči, aj takí. Aj v civile boli," popisovali dianie. Domové prehliadky trvali takmer štyri hodiny. Vulgárne nadávky, vyhrážky a aj snehové gule sa ušli aj štábu TV JOJ.

Drogy mal skupovať po celom Slovensku

Policajti kompletne prehľadali niekoľko bytov. Z oboch povynášali podozrivé veci, ktoré budú podrobené expertíze. Podľa našich informácií by malo ísť o drogy. Policajti zaistili aj 23-ročného muža, ktorý mal podľa našich informácií drogy kupovať po celom Slovensku.

Chytiť ho mali v centre mesta. Následne ho predviedli na policajné oddelenie. Obvinený muž je v cele predbežného zaistenia, kde si počká na svoj trest. V prípade dokázania viny mu hrozí až 10 rokov za mrežami.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy