Zatiahnuté
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Kuriózna krádež. Zlodeji (19, 19) sa prepadli medzi ľudí!
Zdielať na

Kuriózna krádež. Zlodeji (19, 19) sa prepadli medzi ľudí!

Chystali sa kradnúť, no chudáci zabudli, že v obchode budú dokladači tovaru a vzduchotechnika neudrží ich váhu! Tak takto si svoj "záťah" určite nepredstavovali. Policajti tento rok riešili v Banskobystrickom kraji množstvo prípadov, no tieto vyčarili úsmev na ich tvárach...

Nezdarená lúpež mladíkov

Šok a neskôr aj úsmev zažili v máji tohto roka dokladači v jednom z detvianskych obchodných domov. Práve o polnoci priamo medzi nich akoby z nebies spadli dvaja mladíci. Vysvitlo, že 19-roční Denis a Lukáš chceli kradnúť, no cez vzduchotechniku spadli rovno na mraziace boxy v obchode. Svoju nevydarenú nočnú misiu si mladíci museli odpracovať. Sudca im nariadil 200 a 300 hodín povinnej práce.

Vyšší trest zrejme stihne hluchonemého 16-ročného mladíka, ktorý v Kremnici ohrozoval predavačku nožom. Všetko pre krabičku mentolových cigariet! Skončil na policajnej stanici.

Kradnú sa aj včely, stravné lístky či kukurica

Nedávno policajti chytiť zlodeja, ktorého trofejou sa stalo evidenčné číslo z policajného služobného auta. Vraj išlo len o recesiu. Nie všetkých sa však podarí odhaliť. Tí, ktorí v centre Banskej Bystrice do obchodu s oblečením vybúrali do stany dieru zatiaľ unikajú.

Zlodeji ukradnú všetko čo sa dá speňažiť - v Cerove pri Krupine zmizlo 800 kíl zrniečok kukurice na sadenie, v Dobrej Nive včelárovi ukradli 24 kompletných rodín, v Brezne zmizlo 21 000 stravných lístkov aj hotovosť spolu za 78 000 eur. Ostáva dúfať, že v budúcom roku sa takýchto krádeží podarí objasniť čo najviac.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy