Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Krádež roka! Z pancierového auta ukradli státisíce eur
Zdielať na

Krádež roka! Z pancierového auta ukradli státisíce eur

Najväčšia predvianočná krádež v hlavnom meste a možno najväčšia aj v tomto roku! Zlodeji doslova vybielili pancierové auto. Z nepriestrelného vozidla si pritom bez povšimnutia odniesli tri vrecia plné peňazí. Ukradnúť mali státisíce eur!!!

Prekonali hneď niekoľko prekážok

Možno aj pol milióna eur zmizlo spolu so zlodejmi, ktorí si zrejme užijú Vianoce na zlate. Podľa našich informácií mali SBS-kári naplniť kazety na peniaze a ísť ich vložiť do bankomatu. Keď sa však vrátili späť, z pancierovaného auta zmizli tri vrecia plné peňazí.

Všetko sa to odohralo v piatok v popoludňajších hodinách vo Vlčom Hrdle v Bratislave. Bankomat pritom mali na dohľad! A auto zaparkované v bočnej uličke. Podarilo sa nám zistiť, že vo vozidle prevážali takmer 600 000 eur, než vrecia s peniazmi zmizli, naplnili dva bankomaty hotovosťou.

Nad autom visia otázniky

Takéto pancierové vozidlá ale majú viacnásobný systém ochrany. Vnútri sa nachádza trezor, ktorý je tiež oddelený pancierovými dverami. Nie je preto jasné, ako sa zlodeji v tomto prípade dostali k peniazom. Chceli sme spoznať aj názor bezpečnostnej agentúry, zabezpečujúcej prevoz peňazí a napĺňanie bankomatov.  Vzhľadom na to, že bol piatok a predvianočný čas, automat v telefóne nás odkázal iba na hlasovú schránku.

Na miesto činu dorazili kriminalisti a zaisťovali stopy. Zatiaľ nie je jasné, ako mohlo z nedobytného auta za niekoľko minút zmiznúť takmer pol milióna eur. A v priebehu krátkeho času. Dá sa však povedať, že ide zrejme o najväčšiu tohtoročnú krádež v Bratislave len pár dní pred Vianocami... 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy