Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Bezcitný zlodej. Ukradol auto, zrazil ženu a ušiel...
Zdielať na

Bezcitný zlodej. Ukradol auto, zrazil ženu a ušiel...

Vo štvrtok podvečer zrazil neznámy vodič v Liptovskom Mikuláši mladú ženu. Po nehode ušiel, no na mieste po ňom zostala tabuľka s evidenčným číslom. Pátranie po bezohľadnom vodičovi sa však nečakane skomplikovalo.

Vodič po nehode ušiel

Vodič podľa našich informácií zrazil mladú ženu, keď prechádzala cez priechod pre chodcov. Po nehode z miesta bezohľadne ušiel. Dvadsaťjedenročná Ružomberčanka už bola takmer na druhej strane cesty, keď ju auto zachytilo.

Po zrážke vodič síce ušiel, no z auta mu odpadla tabuľka s evidenčným číslom. Žena zostala po nehode ležať na zemi. Nehodu videlo viacero svedkov, ktorí privolali pomoc.

Žena vyviazla s ľahkými zraneniami

Žena mala šťastie v nešťastí, že ju vodič zrazil pri nemocnici a pomoc nebola ďaleko. Momentálne je hospitalizovaná, našťastie len s ľahkými zraneniami. "S predpokladanou dobou liečenia 10 až 14 dní," povedal žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Auto bolo ukradnuté

Pátranie po totožnosti vinníka nehody prinieslo v priebehu noci nečakaný zvrat. "Sme prijali oznámenie o krádeži osobného motorového vozidla fiat punto modrej metalízy s liptovskomikulášskym evidenčným číslom. Ide o vozidlo, ktoré malo mať účasť na predmetnej dopravnej nehode," uviedol Moravčík.

Majiteľ auta nahlásil, že mu vozidlo zmizlo vo štvrtok popoludní, keď ho mal zaparkované na Okružnej ulici. Ide o fiat s evidenčným číslom: LM 054 BZ. "Na prípade pracujeme a po páchateľovi a odcudzenom motorovom vozidle pátrame," doplnil Moravčík.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy