Oblačno
20°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Divoká policajná naháňačka! Vodiča zastavila až streľba zo samopalu
Zdielať na

Divoká policajná naháňačka! Vodiča zastavila až streľba zo samopalu

ZVOLEN / Divoká naháňačka sa včera v noci odohrala neďaleko Zvolena. Policajná hliadka prenasledovala vodiča, ktorý takmer zrazil policajta počas kontroly. Tomu sa darilo unikať, no zastavila ho streľba zo samopalu. Muž skončil s prestrelenou rukou v nemocnici.

"Momentálne prebieha vyšetrovanie a preto sa nebudeme k prípadu vyjadrovať," poznamenala Lucia Garajová, hovorkyňa Ministerstva vnútra SR.

V nemocnici ho strážia policajti

Podľa našich informácií museli policajti vystreliť viac ako 40-krát. Vodič sa vzdal až po tom, ako mu prestrelili rameno a lakeť. Bol prevezený do banskobystrickej nemocnice, kde ho budú operovať.

"Môžem potvrdiť, že pacient je hospitalizovaný na oddelení úrazovej chirurgie a traumatológie. Bol k nám prevezený v popoludňajších hodinách," konštatuje Ružena Maťašeje, hovorkyňa FNsP v Banskej Bystrici. Počas operácie mu lekári budú musieť vybrať z ruky úlomky z nábojov. Nie je v ohrození života. V nemocnici ho neustále strážia policajti. Hliadka stojí aj pred jeho izbou. 

Väzeniu sa nevyhne

Nejde pritom o žiadne neviniatko. V minulosti bol odsúdený nielen v Maďarsku, ale aj na Slovensku. Vždy išlo o krádeže. V súčasnosti bol stále v podmienke. Po tejto noci má však na krku ďalšie trestné stíhanie. Väzeniu sa tak nevyhne.

"Vyšetrovateľ vo Zvolene obvinil z útoku na verejného činiteľa 31-ročného muža z Maďarska," dodáva Mária Faltániová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Banskej Bystrici.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Divoká naháňačka sa v noci odohrala neďaleko Zvolena. Policajná hliadka prenasledovala vodiča, ktorý takmer zrazil policajta počas kontroly. Tomu sa darilo unikať, no zastavila ho streľba zo samopalu. Muž skončil s prestrelenou rukou v nemocnici.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy