Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Naháňačka pri Poprade. Ľudia chytali opitého autobusára!
Zdielať na
Krimi

Naháňačka pri Poprade. Ľudia chytali opitého autobusára!

Viezol takmer 20 ľudí, spôsobil dopravnú nehodu, nezastavil, z miesta ušiel a v krvi mal vyše jedno promile. Reč je o 29-ročnom vodičovi autobusu, ktorý viezol cestujúcich z Vikartoviec do Popradu.

Popradskí policajti na zástavke v obci Spišské Bystré riešili podľa našich informácií opitého vodiča autobusu. Podľa našich informácií, cestujúci sami vystúpili a do cieľa svojej cesty si radšej sami zabezpečili odvoz.



Pred autobusom stálo nabúrané osobné auto. Práve posádka tohto vozidla zabránila vodičovi autobusu v ďalšej jazde. Autobus prešiel v Kravanoch v neprehľadnej zákrute do protismeru.

"Strhol som volant, no on nás ešte zachytil a strhol do priekopy," povedal vodič havarovaného auta.Trojica z auta rýchlo vozidlo vytiahla na cestu a začala vodiča prenasledovať.

Basa až na 10 rokov

Keď autobusár konečne zastavil na zastávke v Spišskom Bystrom, trojica zasiahla. "Zbadal som, že ma vypité. Povedal som, že volám 158, že ma to nezaujíma," dodal vodič osobáku. V autobuse sa viezlo takmer dvadsať ľudí a ďalší nastupovali. Ak by posádka nezastala, opitý šofér by v jazde pokračoval.

Policajti mu dali okamžite fúkať, v krvi mal vyše jedno promile alkoholu. Vodič autobusu sa nám nechcel vyjadriť. V prípade dokázania viny mu hrozí teraz basa na 4 až desať rokov.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy