Jasno
14°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Tragédia na rybníku: Pod Tomášom (†23) a Petrom (†28) sa prelomil ľad!
Zdielať na

Tragédia na rybníku: Pod Tomášom (†23) a Petrom (†28) sa prelomil ľad!

Pri Leviciach došlo v noci k obrovskej tragédii. Piati mladíci sa rozhodli skrátiť si cestu cez zamrznutý rybník. Ľad sa však priamo pod nimi zrazu prelomil. Tomáš (†23) a jeho kamarát Peter (†28) to neprežili.

Otrasná tragédia sa stala v Tekovských Lužanoch pri Leviciach po polnoci. Partia mladíkov sa vybrala cez zamrznutý rybník. Približne päťcentimetrový ľad na ňom však nevydržal a to dvoch z nich napokon stálo život.

Cez rybník sa rozhodli skrátiť cestu dokopy piati kamaráti. Traja z nich po tom, čo ľad praskol, skončili v mrazivej vode. Jednému sa z posledných síl podarilo z nej dostať. Dvaja mladíci však také šťastie už nemali.

V približne päť metrov hlbokej vode zmizli Tomáš (†23) a jeho kamarát Peter (†28). Na miesto zakrátko prišli obecní policajti, ktorým sa však ich z vody zachrániť nepodarilo. Nehybné telá chlapcov napokon vytiahli až levickí hasiči. Mladíci však už nejavili žiadne známky života.

Mŕtvi chlapci bývali na jednej ulici a kamarátili sa od detstva. Na rybník sa vraj chodili zabávať často. Včera však poriadne podcenili situáciu a to sa im stalo osudným.

tv joj

Súvisiace články