Polojasno
15°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Tragická naháňačka áut! Jeden mŕtvy (†23), traja zranení
Zdielať na

Tragická naháňačka áut! Jeden mŕtvy (†23), traja zranení

Frajerská jazda na dvoch autách sa pre partiu kamarátov skončila vážnou dopravnou nehodou. Na rovnej ceste pri dedine Radava sa začali predbiehať a vrazili do seba. Pri nehode zomrel 23-ročný spolujazdec a traja mladí ľudia skončili v nemocnici. Jeden z vodičov, 20-ročný Mário dokonca nemá ani vodičský preukaz.

Mladíci sa pravdepodobne predbiehali, presné príčiny tejto tragickej a zbytočnej nehody však naďalej vyšetruje polícia. Autá totiž zrejme dostali šmyk, vrazili do seba a rútili sa ešte niekoľko metrov, kým jedno neskončilo na streche a druhé nevrazilo do stromu.

Náraz bol dokonca taký silný, že vyvrátil strom z koreňov a auto sa prelomilo na dve časti. Tu sedel aj 23-ročný mladík, ktorý zomrel po prevoze do nemocnice. Jeho ďalší spolujazdec a dvaja mladíci z druhého auta boli takisto prevezení do novozámockej nemocnice so zraneniami.

Na miesto prišli aj príbuzní zranených, nedokázali skryť emócie. Na miesto dorazil aj súdny znalec a vyšetrovateľ. Úsek cesty, kde sa nehoda odohrala, museli na niekoľko hodín uzavrieť.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy