Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Zrazil rodinu s bábätkom (1), teraz vypisuje arogantné SMS!
Zdielať na

Zrazil rodinu s bábätkom (1), teraz vypisuje arogantné SMS!

Už viac ako mesiac prešiel od hrôzostrašnej nehody v Piešťanoch. Mladý vodič nezvládol svoj luxusný teréniak a vyletel s ním na chodník. Auto privalilo matku s ročným chlapčekom v kočíku a ich babičku. Kým tá s vážnymi zraneniami stále leží v nemocnici, chlapček je už doma. Mladý kominár, ktorý nehodu spôsobil, sa však správa, ako by bol obeťou šialenej jazdy on sám!

Ja som s Vami husi nepásol!

"To že nemáte na hypotéku, alebo nemáte za čo popíjať, ako som sa o Vás dozvedel, to nie je moja vec ale Vaša. Keď budem obvinený, mám sa s Vami o čom baviť, ale teraz už nie. A opakujem, neprajem si aby ste mi tykal, ja som s Vami husy nepásol."

Presne takúto SMS-ku dostal Adamkov otec od kominára, ktorý mu pripučil autom ročného syna v kočiariku, manželku a babičku.

Tá totiž stále leží v nemocnici. Adamko s mamičkou sú doma a od vodiča dostali nový kočiar. Rodina od mladíka chcela zaplatiť aj ďalšie zničené veci. Ostalo však iba pri tom. A piešťanský kominár namiesto ľútosti prejavil takouto SMS-kou poriadnu dávku arogancie.

Podľa vodiča je obeťou nehody on

V spomínanej SMS-ke dokonca píše, že obeťou spomínanej jazdy začiatkom decembra, ktorú svedkovia opísali ako šialenú, je on sám. "Ja som bol vytlačený z cesty a za to ja nemôžem," píše sa v SMS.

"Mne sa nič nestalo, chlapcovi sa nič nestalo," komentovala stále otrasená Adamkova mama. Tá si zo spomínaného, takmer osudného dňa pre seba a syna pamätá auto v obrovskej rýchlosti, ktoré sa na troch členov rodiny rútilo. "Tak on to berie asi tak, že sa nič nestalo. A to, že moja mama leží v nemocnici, tak to už asi nevníma alebo ja neviem."

Vyšetrovanie nehody stále pokračuje

Podľa našich informácií polícia vyšetrovanie nehody stále neukončila. V týchto dňoch vypočula ďalších svedkov a čakajú na znalecký posudok. Ten by mal tiež povedať, akou rýchlosťou sa vodič po mestskej ceste rútil.

Adamko zatiaľ musí absolvovať kontrolné vyšetrenia. Našťastie to ale zatiaľ vyzerá tak, že bude snáď všetko v poriadku.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy