Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Silvia (16) vypadla z okna. Je za tým láska?
Zdielať na

Silvia (16) vypadla z okna. Je za tým láska?

GIRALTOVCE / K nešťastiu došlo ráno v jednom z panelákov v Giraltovciach na východe Slovenska. Iba 16-ročné dievča vypadlo z okna na najvyššom poschodí.

Mladé dievča sa zabávalo s priateľmi

Mladé dievča sa podľa priateľov zabávalo na diskotéke. Nadránom sa ale otvorilo okno. Po páde zo 6. poschodia ostalo mladé dievča nehybne ležať na zemi.

Pán Dušan bol v tom čase venčiť psa. Jeho manželka sedela na balkóne. Zrazu vidí ako z okno oproti padá človek. Ihneď kričala na svojho muža. Ten v šoku bežal na pomoc.

Dievča chrčalo, no stále dýchalo. Pán Dušan ihneď vytočil 112. Záchranári boli na mieste veľmi rýchlo. Zranenia dievčaťa ale boli veľmi vážne. Na pomoc musel prísť vrtuľník.

Sused: Bola to nešťastná láska

Silviu transportovali do košickej nemocnice. „Pacientka je udržiavaná v umelom spánku a všetky životne dôležité funkcie sú stabilizované,“ potvrdila hovorkyňa hovorkyňa UNLP Ladislava Šustová.

O nešťastnú udalosť sa zaujíma už aj polícia. Medzi susedmi sa ale rýchlo rozšírila správa o liste na rozlúčku. „Polícia začala v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví,“ povedala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články