Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Tragická nehoda motorkárov, dvaja mŕvi (†34, †27)
Zdielať na

Tragická nehoda motorkárov, dvaja mŕvi (†34, †27)

BANSKÁ BYSTRICA / Tragédia sa stala v sobotu napoludnie v Banskej Bystrici. Na obchvate mesta zahynuli dvaja mladí ľudia. 27-ročná žena a o 7 rokov starší muž sa viezli na motorke. Neprežili náraz do stĺpa.

Dvojica narazila do stĺpu

Dvojica mala naraziť do elektrického stĺpu pri ceste. Stačila chvíľka nepozornosti, sotva sekunda a silný náraz pripravil dvojicu mladých ľudí o život.

Všetko videl ďalší motorkár, ktorý išiel tesne za nimi. Po tom, čo videl, tiež spadol z motorky. No mal viac šťastia, záchranári mu ošetrili oškretú ruku.

Náraz do stĺpu bol mimoriadne silný. Stroj, na ktorom dvojica sedela, odhodilo o desiatky metrov. Popri ceste zbierali hasiči porozhadzované kusy plechov, spadlo aj svetlo zo stĺpu.

"Pri náraze utrpel vodič ako aj jeho 27-ročná spolujazdkyňa zranenia, ktorým na mieste nehody podľahli," potvrdila banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková.

Dvojica šla v kolóne motorkárov

Dvojica z Trnavy cestovala spolu s ďalšími desiatkami motorkárov po Slovensku. Štartovali v Šahách a cieľ v Poprade bol už blízko. Nikto si nevie vysvetliť, prečo motorka náhle vybočila do strany a skončila v stĺpe.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy