Oblačno
22°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Nehoda pod Tatrami. Muž (†40) zomrel na mieste
Zdielať na

Nehoda pod Tatrami. Muž (†40) zomrel na mieste

VYSOKÉ TATRY / V utorok dopoludnia došlo na ceste medzi Štrbským Plesom a Vyšnými Hágami k tragickej dopravnej nehode. Iba 19-ročný vodič nezvládol riadenie a narazil do stromu. V aute sedeli ďalší štyria muži. Jeden z nich bol žiaľ na mieste mŕtvy.

Mali zlomené horné a dolné končatiny

Hasiči aj záchranári mali na mieste tragickej dopravnej nehody plné ruky práce. Zranení od bolesti kričali. Mali zlomené horné aj dolné končatiny a iné zranenia. Všetci členovia posádky boli mimo vozidla.

40-ročný muž, ktorý sedel na mieste vedľa vodiča, bola na mieste mŕtvy. Jedného z trojice zranených odvážal z miesta nehody vrtuľník. Paradoxom je, že 19-ročný mladík, ktorý mal vodičák len dva mesiace, utrpel len ľahké zranenia.

Nezvládol ostrú zákrutu

Podľa prvých zistení išla posádka auta zo Štrbského Plesa smerom do Vyšných Hágov. Mladý vodič zrejme nezvládol ostrú ľavotočivú zákrutu a zišiel z cesty. Náraz bol taký silný, že zlomil strom.

19-ročné vodiča teraz čaká výsluch, ktorý bude pre neho zrejme veľmi nepríjemný. Iba on vie, čo sa v osudnú chvíľu presne stalo. Ďalšie príčiny zisťujú dopravní policajti.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy