Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Naháňačka a streľba na diaľnici D1, vodič pustil do gatí
Zdielať na

Naháňačka a streľba na diaľnici D1, vodič pustil do gatí

TRNAVA / 200 km/h po diaľnici D1 v protismere! Takto unikal zlodej pred policajtmi pri Piešťanoch. Padlo 15 výstrelov. Zlodejovi auta guľka "lízla" zadnú časť tela. Nakoniec, slušne povedané, mladík pustil do gatí. Po prestrelke a policajnej naháňačke zadržali trojicu autičkárov, ktorí boli v dvoch autách.

Na diaľnici D1 pri Bučanoch v Trnavskom okrese sa vo štvrtok nadránom strieľalo. Po prestrelke a policajnej naháňačke zadržala polícia trojicu autičkárov. Najskôr hliadka zastavila sprievodnú Octaviu, v ktorej sedel 19-ročný Hlohovčan a 21-ročný mladík z Dvorníkov.

200 km/h a jazda v protismere

Keď vodič ďalšej prichádzajúcej Octavie, ukradnutej v Drietome, zbadal policajný zásah, pokúsil sa o útek a rovno v protismere na diaľnici. Šofér sa miestami rútil rýchlosťou až 200 km/h. Policajti diaľničného oddelenia, zásahovej skupiny a kriminálnej polície auto prenasledovali.

Padlo 15 výstrelov

Na jeho zastavenie použili 15 výstrelov a šiestimi zasiahli priamo unikajúce auto. Dvadsaťdeväťročný vodič zo Zemianskych Sadov skončil so zraneniami v zadnej časti tela, následne nezvládol riadenie a narazil do zvodidiel.

Jeho auto ešte odhodilo do služobného vozidla diaľničnej polície. Všetci traja muži podozriví z krádeže auta sú zadržaní a v súčasnosti prebiehajú s nimi procesné úkony. Vodiča na ukradnutom aute jednorazovo ošetrili. 

Téme sa venuje reportér Dárius Haraksin. INFORMÁCIE ONLINE TU.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy