Oblačno
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Profesionálni futbalisti mali znásilniť mladé dievča (20)
Zdielať na

Profesionálni futbalisti mali znásilniť mladé dievča (20)

CORNWALL / Bujará oslava víťazstva nad konkurenčným klubom sa skončila hromadným znásilnením 20-ročného dievčaťa. Tohto ohavného činu sa mali dopustiť futbalisti z britského treťoligového klubu Crewe Alexandra, píše britský denník Daily Mail.

Tešili sa z výhry, išli oslavovať

Futbalisti britského klubu Crewe Alexandra v piatok odohrali priateľský zápas s klubom Truro C. Z tesného víťazstva 2:1 sa napokon tešil prvý z menovaných.

Niekoľko profesionálnych hráčov sa následne malo dopustiť trestného činu, keďže piatich polícia obvinila zo znásilnenia 20-ročnej dievčiny. Neskôr obvinila ešte ďalších dvoch.

Kde sa zločin odohral?

Zatiaľ nie je jasné, kde sa tak malo stať. Mohlo to byť priamo v hoteli Penventon Park v Redruthe, v ktorom futbalisti spali alebo v priľahlom klube Twillight Zone, v ktorom zase mladíci oslavovali, píše Daily Mail.

"O pol piatej ráno polícia obdržala hlásenie o sexuálnom útoku na mladú ženu. Vyšetrovatelia v tejto súvislosti zatkli siedmich členov futbalového tímu, ktorí sa musia ešte podrobiť výsluchu," uviedol policajný hovorca. Ďalšie informácie polícia odmietla poskytnúť.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy