Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Mladík (24) mal marihuanu aj inde ako v boxerkách!
Zdielať na

Mladík (24) mal marihuanu aj inde ako v boxerkách!

LEVICE / Drogového dílera s marihuanou v spodnej bielizni zadržali policajti v Leviciach. 24-ročný mladík zásoboval drogami ľudí v meste a okolí už niekoľko rokov. Poriadny úlovok našli policajti aj pri domovej prehliadke.

Drogy pripravoval v pivnici

Vyšetrovatelia z Levíc boli 24-ročnému dílerovi na stope a v týchto dňoch jeho kšeft úspešne ukončili. Pri domovej prehliadke našli v byte fajky na fajčenie marihuany, väčší obnos peňazí ale aj zbraň.

Drogy mladík pripravoval v pivnici. Tu ich mal vážiť ako aj baliť, keď sem prišli policajti našli tu takmer 2 kilá marihuany. "Dve igelitové tašky s obsahom asi 1900 gramov sušeného konope," potvrdila nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Ide o  množstvo, z ktorého sa dá pripraviť až takmer 14 000 dávok drogy. V pivnici našli aj váhu a prázdne vrecká pripravené na balenie. "Prekvapilo ma to," hovorí jedna zo susied.  

Marihuanu skrýval v boxerkách

Policajti mladého muža zadržali nakoniec len pár metrov od paneláku, v ktorom býva, pri sebe mal aj drogy. Konkrétne tri vrecká marihuany mal František ukryté na kurióznom mieste. Vložil  ich do boxeriek, ktoré mal na sebe oblečené.  

"Vyšetrovateľ obvinil 24-ročného muža z drogovej trestnej činnosti a zároveň spracoval podnet na jeho väzobné trestné stíhanie," doplnila Čuháková.

Celý biznis fungoval tak, že mladík nakúpil väčšie množstvo drog, ktoré potom rozdelil na dávky. Samotný predaj dohováral telefonicky. Jedno vrecúško s marihuanou potom predával za 10 eur na rôznych miestach. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy