Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Policajná kontrola! Lukáš (24) skrýval marihuanu v slipoch
Zdielať na

Policajná kontrola! Lukáš (24) skrýval marihuanu v slipoch

NITRA / Dvadsaťštyriočného mladíka z Nitry do problémov dostala obyčajná smerovka. Tú zabudol zapnúť pri jazde autom, čo si všimli PMJ-čkári. Pri bežnej kontrole však objavili u muža drogy, ktoré ukrýval na kurióznom mieste.

Mladík skončil na policajnom oddelení

Policajti vodiča zastavili a všimli si, že je poriadne nervózny, čo sa im hneď zadalo podozrivé. Mladíkovi skontrolovali doklady a spýtali sa, či nepil alkohol alebo nemá pri sebe drogy.  

Lukáš zrejme dostal strach a vyšiel s pravdou von. Priznal sa, že drogy skutočne má. Policajti si mysleli, že ich bude mať ukryté v skrinke alebo vo vrecku. On ich však pred ich očami vytiahol zo slipov, ktoré mal oblečené.

"Vodič zo spodnej bielizne hliadke dobrovoľne vydal dve plastové vrecúška s marihuanou," potvrdila nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. 24-ročný mladík, ktorý pracuje ako vodič kamióna, skončil na policajnom oddelení.

Vrecúška boli zaslané na expertízu

"Poverený policajt začal trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť," doplnila Bruchterová. Lukáš sa údajne priznal k tomu, že marihuanu občas fajčí nielen na Slovensku, ale aj počas voľna na cestách v zahraničí. Vyšetrovateľ vodiča vypočul a bol prepustený.

"Zaistené veci boli poslané na expertízu," doplnila Bruchterová. Ak skúmanie potvrdí, že vo vrecúškach bola skutočne marihuana, obvinenie mladíka neminie. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy