Skoro jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Dominik (†21) dostal kŕč, z vody sa už nevynoril
Zdielať na

Dominik (†21) dostal kŕč, z vody sa už nevynoril

BRATISLAVA / Bratislavské jazero Veľký Draždiak má prvú tohtoročnú obeť. Keďže išlo o mladého fyzicky zdatného muža, ktorý nebol pod vplyvom alkoholu, je tragédia o to nepochopiteľnejšia. Pomôcť už nedokázali ani záchranári.

K mladíkovi priplával kamarát

Pomoc privolali vystrašení kamaráti. Tí tvrdili, že ich 21-ročný kamarát chcel preplávať na druhú stranu jazera. Približne v strede stihol zakričať, že dostal kŕč a zmizol pod hladinou.

Priplával k nemu teda jeho neplnoletý kamarát. Na chvíľu údajne zmizol pod hladinou aj on. Našťastie sa vynoril, doplával na druhú stranu a privolal pomoc.

Ľudia si drámu vôbec nevšímali

Krátko po 17-tej hodine už boli na mieste všetky záchranné zložky. Od hasičov, potápačov, záchranárov až po políciu. Mnohí ľudia len nemo stáli a súcitiac s otcom mladíka sledovali celú situáciu. Na druhej strane mnohým slniacim sa a kúpajúcim ani trochu nevadilo, že niekde v ich blízkosti sa pod hladinou nachádza bezvládne telo.

Krátko po 19-tej hodine potápači mladíka vylovili na breh. Pod vodou bolo asi 2 hodiny a záchranári, ktorí boli po celý čas na mieste, už mohli len skonštatovať jeho smrť.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy