Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Z väzenia do väzenia. Libor (38) dobil družku na smrť!
Zdielať na

Z väzenia do väzenia. Libor (38) dobil družku na smrť!

TURČIANSKE TEPLICE / Len v apríli sa vrátil z väzenia, no za mreže poputuje zrejme späť. 38-ročný Libor totiž svoju družku po noci plnej obracania pohárikov s tvrdým alkoholom mal dobiť tak, že do rána zomrela. Do väzenia sa pritom muž dostal práve za ženino týranie...

Upila sa na smrť, či ju dobil na smrť...

"Ja som ju len chytila za nohu automaticky, reku, Gréta... Ja len viem, že furt spomínali hrušku, hrušku, hrušku," takto hovorí o tragickej noci matka prepusteného Libora Anna. Práve ona totiž našla mŕtvu Margarétu na zemi hneď vedľa postele. Žena mala na tele množstvo modrín.

Podľa Anny žiadnu hádku z vedľajšej izby, kde partneri vraj obracali do seba jeden pohárik tvrdého alkoholu za druhým, nepočula. Len o pálenke vraj vedela. A hoci podľa predbežných záverov súdnej pitvy zomrela žena pre intoxikáciu alkoholom, podľa odborníkov by inak zomrela na následky brutálnej bitky, ktorú jej Libor uštedril.

Alkohol a hádky na dennom poriadku

"Obvinený počas útoku poškodenú opakovane udieral do viacerých častí tela a po jej páde na zem ju niekoľkokrát kopal," potvrdil aj zástupca policajného riaditeľa v Martine Peter Sivoň. Aj podľa susedov boli v byte hádky na dennom poriadku. A aj alkohol.

38-ročný Libor už je v cele. 9-krát súdne trestaný muž naposledy sedel za týranie práve Gréty. Za jej smrť mu  teraz hrozí basa na 10 rokov.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy