Skoro jasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Štefan (45) dobil svoju mamu. Na súde bez štipky ľútosti
Zdielať na

Štefan (45) dobil svoju mamu. Na súde bez štipky ľútosti

LEVICE / 45-ročný muž, ktorý v Leviciach brutálne dobil vlastnú matku, sa vo štvrtok postavil pred súd. Starú ženu udieral päsťami do tváre a hlavy. Obvinený Štefan neprejavil žiadnu ľútosť a tvrdil, že je nevinný.

Štefana predviedli vo štvrtok ráno policajti pred Okresný súd v Leviciach, muž bol od samého začiatku poriadne rozhorčený. "Chcem médiá, chcem rozprávať," vykrikoval.

Proti väzbe sa odvolal

Sudca o väzbe rozhodoval za zatvorenými dverami. Mužov krik však bolo počuť až von zo súdnej siene. Vrieskal aj na kameru TV JOJ: "Nič som nespravil! Je korupcia, korupcia je tu!" Nad tým, že matku zbil a spôsobil jej zranenia, neprejavil Štefan ani štipku ľútosti. Po otázke, prečo ju zbil, odvetil: "Ja som ju nezbil."

Sudca napokon rozhodol, že muž poputuje do väzby. "Pretože vyplývala existencia dôvodnej obavy, že obvinený bude pokračovať v trestnej činnosti," informoval hovorca súdu Oliver Kolenčík. Obvinený muž voči rozhodnutiu podal sťažnosť, o väzbe tak bude o niekoľko dní rozhodovať aj krajský súd.

Otras mozgu a pomliaždeniny

Štefan brutálne zaútočil na 65-ročnú matku. Bil ju ako zmyslov zbavený päsťami do hlavy a tváre. Žene sa z bytu podarilo ujsť a susedia zavolali políciu. Syn matke spôsobil otras mozgu a viaceré pomliaždeniny. "Bil ma do tváre, ale nechcem o tom hovoriť," vraví matka násilníckeho syna.

Podľa  našich informácií muž napádal aj dnes už nebohého otca, za čo strávil istý čas vo väzení. Ani mama vraj od syna nedostala po prvýkrát. "Keď sedela napríklad so mnou na lavičke, tak aj za to ju zbil," hovorí mladá suseda. "Týra ju, nikde nerobí, peniaza od nej berie," dodáva sused.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Štefan_Levice_súd_zbil_mamu

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy