Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Otrasné! S mŕtvou matkou žil v dome viac ako mesiac
Zdielať na

Otrasné! S mŕtvou matkou žil v dome viac ako mesiac

PAVLOVCE NAD UHOM / Otrasné a nepochopiteľné. Len tak sa dá opísať udalosť, ku ktorej došlo v Pavlovciach nad Uhom. Muž tam býval v rodinnom dome so svojou 91 ročnou mamou. Tá je však podľa našich zistení už viac ako mesiac po smrti. Syn to údajne nikomu neprezradil a naďalej ukrýval svoju mamu v dome.

Matka a syn mali vraj veľmi dobrý vzťah

K otrasnému činu malo dôjsť v jednom z domov v obci v Pavlovciach nad Uhom. Vlastný syn mal už svoju mŕtvu matku údajne dlhšiu dobu ukrývať vo vnútri. Podľa zistení Televízie JOJ, bol medzi matkou a synom údajne veľmi dobrý vzťah. Nikoho by ani nenapadlo, že je niečoho takého schopný. "Pekne si nažívali, syn bol vdovec. On sa staral o mamu, ona o neho, vzájomne si tu žili," hovorí o rodine Mária Dufincová, starostka obce.

Zakaždým, keď chcel pani niekto navštíviť, vždy mal jej syn údajne pripravenú výhovorku. Nechcel do vnútra vraj nikoho pustiť a všetko po sebe zamykal. "Nevideli sme ju asi dva mesiace, ani vonku, alebo chodiť po chodníku nikde," tvrdí jeden zo susedov.

Podozrenie sa potvrdilo

Susedia si ale začali medzi sebou šuškať, že babička už dlhšiu dobu nevychádza z domu. Zašli preto za starostkou, aby skúsila zistiť, čo sa so staršou pani vlastne stalo. "Poslednú dobu už tu bolo zatvorené, no a práve toto susedov pobúrilo, lebo inak ju videli aspoň vonku," dodáva starostka. Oslovila preto obvodné oddelenie polície a to začalo konať.

Telo staršej panej, našli policajti už v pokročilom štádiu rozkladu vo vnútri postele. Jej syn pritom celý ten čas býval v dome aj so svojou mŕtvou mamou. Polícia aj naďalej preveruje všetky okolnosti tohto prípadu. "Čo viedlo syna, ju tam nechať takto, to vám neviem povedať," uzavrela znepokojená starostka.

Všetko o hokejových MS na jednom mieste. Čítajte TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy