Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Michal (23) zabil svoju mamu a vyskočil z okna. Prebral sa z kómy
Zdielať na

Michal (23) zabil svoju mamu a vyskočil z okna. Prebral sa z kómy

Michal z Humenného najprv zabil vlastnú mamu a potom v zúfalstve vyskočil z asi dvadsať- metrovej výšky. Desivý pád ale prežil, no kvôli vážnym zraneniam pľúc ho lekári udržiavali v umelom spánku. 23- ročný muž sa teraz po troch týždňoch prebral a bude čeliť obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy.

Vyskočil zo 7. poschodia

Mladý muž, ktorý brutálne dobodal vlastnú mamu a vyskočil z okna na siedmom poschodí, leží už tri týždne v humenskej nemocnici. Susedia boli presvedčení, že to neprežil. Zatiaľ, čo títo záchranári ratovali Michala, ďalší spolu s policajtmi otvorili dvere bytu, z ktorého sa pred pádom ozývala hádka. Tam našli zavraždenú pani Máriu, Michalovu mamu.

Prebral sa

Michal bol vo vážnom stave, no podľa posledných informácií sa prebral z umelého spánku a je pri plnom vedomí. Jeho zdravotný stav je stabilizovaný a je pripravený na preklad na chirurgické oddelenie.

Doteraz neboli potrebné žiadne špeciálne bezpečnostné opatrenia, keďže toto oddelenie je uzavreté. Nemocnica však teraz musí čakať na pokyn polície. Tá totiž bude pokračovať v začatom trestnom stíhaní pre obzvlášť závažný zločin vraždy a mladého muža pravdepodobne obviní. Od tej chvíle budú nemocničnú izbu strážiť 24 hodín policajti. Návštevy mala povolené iba blízka osoba, v tomto prípade otec. Podľa našich informácií však syna ani raz nenavštívil.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy