Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Mladík (23) dobodal mamu a vyskočil zo 7. poschodia!
Zdielať na

Mladík (23) dobodal mamu a vyskočil zo 7. poschodia!

HUMENNÉ / Sídlisko v Humennom sa dnes dopoludnia stalo dejiskom mimoriadne tragickej udalosti. 23-ročný muž najprv v byte dobodal na smrť svoju mamu a potom vyskočil zo 7. poschodia.

Prvotne nás o tom informoval náš čitateľ Peter Dzuracký, no na mieste udalosti bola aj reportérka TV JOJ Katarína Kleknerová, ktorá zistila ďalšie podrobnosti.

Je to šok, bola to slušná rodina

A tie sú vskutku šokujúce. Mladý muž sa podľa našich informácií pohádal so svojou mamou, ktorá mala okolo 60 rokov. Hádka vyvrcholila útokom 23-ročného syna na matku, ktorú dobodal na smrť. Nasledoval mladíkov skok z okna na 7. poschodí. Pri svojom samovražednom pokuse utrpel ťažké zranenia, zasahovali záchranári, previezli ho do humenskej nemocnice na ARO.

Odtiaľ krátko po trinástej hodine prišla informácia, že tam svoj boj o život prehral. Tá ale nebola pravdivá, 24-ročný ťažko zranený muž žije.

Susedia rodiny, ktorú postihla táto tragédia, sú v absolútnom šoku. Bola to totiž slušná, silne veriaca rodina. Podľa vyjadrení susedov v nej nikdy neboli žiadne problémy, hádky, či alkohol. Mladík bol údajne vždy veľmi milý a dobrý.

Hádali sa už večer, ráno tragédia

Hovorí susedka: "Ženu počuli ako kričí, pomôžte mi a zrazu všetko stíchlo, susedia nechápali, prečo to stíchlo, pozreli sa cez okno a on už ležal na zemi." V tej chvíli ale ešte nikto netušil, čo za hrôza sa v byte odohrala tesne pred jeho skokom. Svedkovia nám povedali, že mama so synom sa hádali už večer. Hlasný krik sa však z bytu ozýval aj dnes ráno.

Hovorca KR PZ Prešov Daniel Džobanik: "Podľa doterajších informácií mala udalosti predchádzať hlasná hádka." Čo nasledovalo potom, sa len ťažko opisuje. Podľa našich informácii totiž Michal bodal mamu dvoma veľkými nožmi naraz. Mal ju pichnúť viac ako dvadsať krát. Hovorkyňa záchrannej skupiny Alena Lacyková-Kŕčová: "Mala na tele viacnásobné hlboké bodné rany a stratila veľké množstvo krvi. Žiaľ, už nejavila žiadne známky života."

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Pád_okno_Humenné

Peter Dzuracký

Súvisiace články

Najčítanejšie správy