Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Mŕtvola muža (†64) v byte. Susedov zburcoval veľký zápach
Zdielať na
Krimi

Mŕtvola muža (†64) v byte. Susedov zburcoval veľký zápach

Neznesiteľný zápach donútil susedov v paneláku v bratislavskom Novom Meste privolať policajtov. Práve v byte, odkiaľ sa zápach šíril, býval 64-ročný muž, ktorý tam žil sám. Po otvorení dverí ho záchranné zložky našli mŕtveho.

Nevideli ho tri mesiace

Starší pán býval v paneláku na 3. poschodí. Susedia ho však už dlhšiu dobu nevideli vychádzať z bytu. Keď sa ale začal šíriť neznesiteľný zápach, privolali políciu.

64-ročného Bohumíra nevideli susedia asi 3 mesiace. V pondelok večer sa však začal celým bytovým domom na Budyšínskej ulici šíriť silný hnilobný zápach. Susedia bývajúci nad ním si spočiatku mysleli, že uhynulo zviera. "Začal sa šíriť naozaj príšerný smrad. Najprv sme si mysleli, že potkan. Potom som volala správcovi domu Bytokomplet a potom vlastne prišli policajti," hovorí suseda.

Cudzie zavinenie predbežne nie

Keďže mal muž dvere uzamknuté a nikto neotváral, nemohli sa k nemu dostať. Policajti teda privolali hasičov a tí sa k nemu dostali cez balkón od susedov nad ním. 64-ročný pán bol už však dlhšiu dobu mŕtvy a v štádiu rozkladu. Suseda dodáva: "Je tam taký príšerný zápach, že nemôžeme ani otvárať okná."

Súdny lekár na mieste predbežne vylúčil cudzie zavinenie, nariadil však súdnu pitvu. Podľa obyvateľov žil Bohumír v byte sám, manželka od neho odišla a deti vraj žijú v zahraničí. Suseda: "Manželku mal, odišla od neho. Opíjal sa." Čo bolo príčinou mužovej smrti, to polícia stále zisťuje.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Polícia_auto_sneh

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy