Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Nešťastná láska zabíjala. Monika (†21) skočila z okna
Zdielať na

Nešťastná láska zabíjala. Monika (†21) skočila z okna

V čase, keď väčšina z nás sedela za štedrovečerným stolom, sa pre rodinu z Humenného začala nočná mora. 21-ročná Monika sa pre nešťastnú lásku rozhodla, že viac už nechce žiť. Vyskočila z balkóna na siedmom poschodí. Záchranári ju oživovali asi hodinu...

Krátko pred šiestou hodinou večer sa 21-ročná Monika rozhodla ukončiť svoj život. Podľa našich zistení bývala s rodičmi a bratom. Vraj sa poobliekala a išla na balkón fajčiť. "Akuráť šesť hodín bolo, ideme večerať. Naraz pozerám to čo toľko sanitiek, žandári. Muselo sa dačo stať...," hovorí Agnesa, obyvateľka bytovky.

Skočila krátko pred večerou

Monika sa k zúfalému činu odhodlala iba krátko pred štedrou večerou. Ľudia tak namiesto spoločného stolovania stáli na balkónoch. Na zemi vedľa obytného domu videli bezvládne telo. Mladá žena zostala ležať medzi stromami.

Záchranári ju po príchode na miesto začali okamžite oživovať. "Dievča nejavilo žiadne známky života. Záchranári sa ju pokúšali oživiť hodinu, no, bohužiaľ, napriek ich maximálnemu úsiliu sa ju nepodarilo zachrániť. Lekár mohol konštatovať iba smrť," uviedla Alena Lacyková-krčová, hovorkyňa záchrannej skupiny Falck.

Má za tým byť nejaký chlap...

Hoci mladá žena mala život pred sebou, rozhodla sa so všetkým skoncovať. Údajne pre muža. "Tak sa hovorí po sídlisku, že za tým bude nejaký chlap," hovoria obyvatelia sídliska.

Podľa našich zistení bola Monika psychiatrickou pacientkou. Na Vianoce ju pustili domov. "Ju vyzdvihli teraz z psychiatrie z Michaloviec domov. Na priepustku ju pustili," hovorí obyvateľka bytovky.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy