Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Matka s dcérou upadli do bezvedomia. Prečo? Nikto nevie
Zdielať na

Matka s dcérou upadli do bezvedomia. Prečo? Nikto nevie

Nečakaná a doposiaľ nevysvetlená tragédia sa stala v Ondrášovej pri Liptovskom Mikuláši. Matka s dcérou za presne nezistených okolností upadli počas noci či dopoludnia do bezvedomia. Kým Ľubica bojuje v nemocnici o život, jej 29-ročnej dcére Marike už záchranári pomôcť nedokázali.

Plyn v dome neunikal

Na miesto prišli hasiči aj záchranári. Únik plynu vylúčili. Potvrdili to neskôr aj plynári. Čo sa presne v rodinnom dome počas noci alebo v dopoludňajších hodinách udialo, zostáva nateraz záhadou.

Stiahnuté žaluzie a nevypustené domáce zvieratá si všimli okolo obeda susedia. Bolo im to podozrivé, a tak kontaktovali príbuzného rodiny. Ten našiel v dome v bezvedomí dve ženy, išlo o matku s dcérou. Na miesto prišli dve posádky záchranárov.

Jedna zo žien zomrela

"Našli v rodinnom dome dve ženy, každú v inej miestnosti. Mladšia zo žien nejavila známky života, záchranári ju napriek tomu oživovali viac ako 15 minút, žiaľ neúspešne," potvrdila hovorkyňa skupiny Falck Alena Lacyková - Krčová.

Jej mamu previezli v hlbokom bezvedomí do nemocnice. Keď sme sa popoludní informovali v akom je stave, lekári ešte pracovali na jej diagnóze. V prípade úmrtia 29-ročnej Mariky, obhliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie. Či išlo o otravu, alebo niečo iné, určí až nariadená pitva.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy