Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Kamarátky (†15) spadli medzi balíky so slamou. Udusili sa
Zdielať na

Kamarátky (†15) spadli medzi balíky so slamou. Udusili sa

Tragický koniec malo pátranie po dvoch dievčatách v okolí Českých Budějovíc. Obe našla polícia mŕtve v miestnom poľnohospodárskom areáli medzi balíkmi slamy. Medzi ľuďmi sa už objavil aj údajný dôvod, prečo mali prísť obe tínedžerky o život.

Neprišli na tanečný tréning

Dve dievčatá vo veku 15 rokov mali spolu v piatok odísť z domu. Potom, ako neprišli na večerný tanečný tréning, rozbehla sa veľká pátracia akcia. Obidve dievčatá našli mŕtve v poľnohospodárskom areáli. "Po pár desiatkách minút sme dve dievčatá našli na stohu," hovorí juhočeských policajtov Milan Bajcura.

Podľa hovorkyne záchrannej služby, smrť nastala ešte pred príjazdom lekárov. "Videl som hasičov, že sem ide záchranka, tak som sa nakoniec išiel sem pozrieť a tu už ležali dievčatá," hovorí bratanec jedného z nich. Telá tínedžeriek ležali medzi slamou. Aby sa k nim záchranári a hasiči dostali, museli odpratať niekoľko balíkov slamy.

Popíjali vodku s džúsom

Svoju úlohu pri tragédii mohol zohrať aj alkohol. Dievčatá údajne popíjali vodku s džúsom. Podľa svedkov sa v alkoholovom opojení snažili vyšplhať na hore na stohy slamy. Jedna z dievčat sa ale prepadla a nemohla sa dostať von. Kamarátka sa jej snažila pomôcť, ale zapadla aj ona. Podľa dostupných informácií sa obe dievčatá udusili.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy