Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Tragická nehoda. 2 mŕtvi, 4 mladí ľudia bojujú o život
Zdielať na

Tragická nehoda. 2 mŕtvi, 4 mladí ľudia bojujú o život

Vážna dopravná nehoda s tragickými následkami sa stala v nedeľu nad ránom približne o 4:20 pri obci Chocholná Velčice neďaleko Trenčína. Osobné auto sa tam zrazilo s kamiónom. 54-ročný vodič Passatu a jeho 21-ročný spolujazdec boli na mieste mŕtvi.

Mladíci boli zakliesnení v aute

Kamión, ktorý prevážal repu išiel po hlavnej ceste v smere od Nového Mesta nad Váhom do Trenčína. Zvedľajšej cesty prichádzajúci Volkswagen Passat mu však nedal prednosť. Na mieste nebola žiadna brzdná dráha.

Nákladiak ktorý viezol cukrovú repu tlačil pred sebou osobné auto niekoľko metrov. Potom sa prevrátil. V aute sa viezlo šesť ľudí. Vodič a spolujazdec boli na mieste mŕtvi. "V osobnom motorovom vozidle sa nachádzalo v čase príchodu jednotky šesť zakliesnených osôb," uviedol veliteľ zásahu HaZZ Trenčín Pavol Rapan. 

Vracali sa z diskotéky

Zranených museli vystrihovať hasiči. Štyri osoby z osobného auta vo veku 21, 20, 19 a 16 rokov utrpeli ťažké zranenia. Mladíci sa boli zabávať na diskotéke v Drietome. Štyria mladí ľudia boli prevezení do nemocnice, dvaja sú v kritickom stave na ARO a dvaja sú podľa našich informácií už mimo ohrozenia života.

"Dvaja pacienti sú s poraneniami, ktoré ich priamo ohrozujú na životea sú v kritickom stave. Ďalšie dve pacientky majú vážne poranenia, mnohopočetné poranenie, ktoré ich takisto môžu potenciálne ohroziť na živote," Marcel Mišák z úrazovej chirurgie FN v Trenčíne. Najhoršie sú na tom 16-ročná Nikoleta a 19-ročný Peter. To, či prežijú ukážu najbližšie hodiny.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy