Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Ľuboš a Matúš (†20, †21) nemuseli v aute zomrieť. Keby...
Zdielať na

Ľuboš a Matúš (†20, †21) nemuseli v aute zomrieť. Keby...

Tragická dopravná nehoda v obci Ruská Kajňa, pri ktorej zahynuli dvaja mladíci, nie je vraj ojedinelá. Obec už dlhé roky trápi nepríjemná zákruta. A mnohí vodiči nerešpektujú ani značku na začiatku obce.

Nebezpečná zákruta a rýchlosť

V obciach blízko seba sa v poslednom čase stali hneď dve tragické dopravné havárie. Len pred mesiacom prišlo o život 12-ročné dievča. Spolu s bratom havarovali na motorke.

Ani táto výstraha však nestačila. Traja kamaráti v utorok spolu nasadli do auta, vyleteli do zákruty, narazili do betónového elektrického stĺpa. Dvaja z nich boli na mieste mŕtvi.

Prežil iba vodič, ktorí vyviazol s odreninami tváre. Dozvedeli sme sa, že pre pani Annu, ktorá mu pomohla privolať pomoc, to na tomto úseku nebola prvá nehoda.

Už v minulosti sa tu zomieralo

V utorok síce svoje urobil aj alkohol, no najviac nešťastí tu podľa nej vzniká pre nedodržanie rýchlosti. Autá jej už neraz zdemolovali plot. Bojí sa len toho, aby jedného dňa neskočili zaparkované priamo v dome.

Na úseku to pritom nebola prvá tragédia. Miestni si zaspomínali na smrteľnú nehodu spred pár rokov. "To tiež bolo pri alkohole, išli, zbehli dole a tiež tam bol smrteľný úraz," tvrdí pán Juraj. Na situáciu zareagovali aj dopravní policajti. Miestni tu preto môžu očakávať zvýšený počet hliadok.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy