Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
ZÁZNAM. Mladík (21) išiel ako šialený, zdemoloval auto
Zdielať na

ZÁZNAM. Mladík (21) išiel ako šialený, zdemoloval auto

Priemyselná kamera zachytila dopravnú nehodu, ktorá sa stala v obci Konská pri Rajci. Mladík, ktorý ju spôsobil, si auto údajne kúpil iba nedávno a jeho rýchla jazda sa skončila zle. Po nehode ho previezli do žilinskej nemocnice a jeho stav je veľmi vážny.

21-ročný vodič išiel od Rajca smerom na Žilinu. A ako ukazujú zábery priemyselnej kamery, Ľubo predpísanou 50-kou zrejme nešiel. "Išiel veľmi rýchlo, dostal šmyk," uviedla zamestnankyňa drevárskej firmy Michaela Vráblová.

Auto v letelo do areálu firmy

Mladík následne narazil do Renaultu, ktorý bol zaparkovaný pred firmou. Ten z parkoviska letel cez bránu až do areálu drevárskej spoločnosti. "Vozidlo Audi pokračovalo a narazilo do stĺpu el. vedenia," uviedla policajná hovorkyňa Janka Baloghová.

Mladík je v umelom spánku

Na mieste, kde skončil odhodený Reanult bežne pracujú zamestnanci firmy, našťastie sa nehoda stala v čase keď už väčšina z nich bola doma. "Chodí sem veľa ľudí. Keby sa to stalo skôr mohlo to skončiť zle," dodala Vráblová. Hasiči museli mladého vodiča z auta vystrihnúť previezli ho do žilinskej nemocnice. Podľa našich informácií má vážne vnútorné zranenia a po operácii je v umelom spánku.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy