Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vodička zrazila chlapca (10) priamo na priechode!
Zdielať na

Vodička zrazila chlapca (10) priamo na priechode!

Nehoda sa odohrala na košickom sídlisku Nad Jazerom. Chlapec sa pravdepodobne vracal z neďalekej školy, keď do neho vrazila vodička Opla. Museli ho previezť do nemocnice.

Desivá nehoda na priechode

Zarážajúce je, že nehoda sa stala priamo na priechode pre chodcov. Na miesto nehody okamžite dorazili záchranári. Desaťročnému chlapcovi, ktorý zostal ležať na ceste, ihneď poskytli rýchlu zdravotnú pomoc. "Po príchode rýchlej zdravotnej pomoci na miesto bolo dieťa pri vedomí, orientované, na všetko si pamätalo, " povedala hovorkyňa košickej záchranky Andrea Kočišová.

Okamžite po ošetrení ho transportovali do univerzitnej nemocnice na traumatologické oddelenie. "Chlapec je pri vedomí, utrpel zranenia, ktoré neohrozujú jeho život," vyjadrila sa hovorkyňa Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach Ladislava Šustová.

Vodička bola v šoku

Vodička, ktorá chlapca na priechode pre chodcov zrazila, bola z celej situácie poriadne v šoku. Či nehodu zavinila, policajti zisťujú. "Požitie alkoholu u vodičky zistené nebolo. Nehoda je v štádiu vyšetrovania," doplnil košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Na mieste nehody sa zhromaždili desiatky detí, ktoré svojmu rovesníkovi držali palce, aby sa zo zranení čo najskôr vyliečil. Chlapec však v nemocnici pravdepodobne strávi niekoľko dní.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy