Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Kolíziu motorky s autom neprežili muž (†37) a žena (†27)
Zdielať na

Kolíziu motorky s autom neprežili muž (†37) a žena (†27)

Na cestách prišli o život ďalší dvaja ľudia. 37-ročný muž a o desať rokov mladšia žena sedeli na motorke, ktorá skončila pod kolesami auta. Nehoda sa stala v Novej Bani, neďaleko domu, kde dvojica bývala.

Tragická dopravná nehoda sa stala priamo v Novej Bani. Zahynuli pri nej dvaja mladí ľudia, ktorí sedeli na motorke. Okolnosti nešťastia vyšetruje polícia. Podľa doterajších zistení sa vodič auta pri domoch otáčal a práve vtedy malo dôjsť ku kolízii s dvojčlennou posádkou motorky.

Vleteli do otáčajúceho sa auta

"Otáčal som sa s vozidlom a vtedy, keď som už bol na druhej strane vozovky, tak zrazu len rana veľká a motorka vletela do mňa," hovorí šofér osobného auta. Svedkovia tvrdia, že 37-ročný Čech išiel na motorke veľmi rýchlo. Po silnom náraze skončil on, aj jeho spolujazdkyňa, na asfalte. Kusy z rozbitej motorky ležali v okruhu niekoľkých metrov.

Záchranári už boli zbytoční...

Zranenej dvojici priletel na pomoc aj vrtuľník. Pomoc záchranárov však už bola zbytočná. Nepomohli im ani prilby na hlavách. Muž a žena svojim zraneniam na mieste podľahli. Vodič auta, do ktorého narazili, vyviazol bez zranení. To, či pri tragickej nehode nezohral úlohu aj alkohol, budú zisťovať pri súdnej pitve.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Nehoda_motorkári_mŕtvi_Nová_Baňa

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy