Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nové zistenia. Terezka (†18) sa nepošmykla, vraj ide o samovraždu
Zdielať na

Nové zistenia. Terezka (†18) sa nepošmykla, vraj ide o samovraždu

V prípade tragickej smrti 18-ročnej študentky Terézie z Trnavy nastal ďalší zvrat. Prvý deň to vyzeralo tak, že dievča sa pošmyklo a udrelo sa do hlavy. Prišli sa tam však pozrieť kriminalisti, ktorí zaistili stopy na oknách v paneláku. Nám sa dnes podarilo zistiť, že Terezka pravdepodobne spáchala samovraždu.

Vypadla Terezka z okna?

Podľa našich informácií už policajti variantu, že dievča sa šmyklo na zľadovatelom chodníku vylúčili a smerujú k záveru, že vypadlo z okna. Ako sme vás už informovali, do panelového domu sa počas dňa dostavili opäť policajt, ktorí zaisťovali stopy na oknách umiestnených na chodbe domu.

Dievča bývalo spolu s matkou na prvom poschodí paneláku. Na osudný skok si preto zvolila podľa našich informácií okná na chodbe na siedmom poschodí. Terézia podľa našich informácií nemala po páde z takej výšky žiadne viditeľné devastačné zranenia. Preto sa najskôr uvažovalo o nešťastnom šmyku na chodníku.

Prvotné informácie zneli inak

Nasvedčuje tomu aj telefonát na linku 112. Od nášho zdroja vieme, ako zneli prvotné informácie. Volajúci oznámil, že dievča skočilo asi zo strechy domu a leží nehybne na zemi. 

Policajti sa k prípadu s ohľadom na prianie rodiny už nechcú vyjadrovať. Zatiaľ tak nie je oficiálne vylúčené, že dievča bolo v dobe, keď z okna vypadla, pod vplyvom liekov. Záhadou stále zostáva to, kto za Terezkou na chodbe okno po jej páde zatvoril.

Téme sa venuje David Mimra. Spojte sa s ním cez profil na Facebooku!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy