Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tragédia! Terezka (†18) z Trnavy sa zabila pri venčení psíka
Zdielať na

Tragédia! Terezka (†18) z Trnavy sa zabila pri venčení psíka

Neuveriteľnou tragédiou sa v stredu predpoludním skončila prechádzka so psom pre len 18-ročnú Terezku z Trnavy. Pošmykla sa pri vchodových dverách do paneláku tak nešťastne, že spadla na zem a udrela sa do hlavy. Bola na mieste mŕtva!

Tragické venčenie psíka

Terezka sa mala vracať práve z prechádzky so psíkom. Tesne pred vchodovými dverami sa však pošmykla. "Počula som iba, že išlo nejaké dievčatko. Išlo domov a pošmyklo sa... Mama tam pri nej kľačala," potvrdila nám suseda dievčaťa. Bezvládne telo Terezky našiel náhodný okoloidúci. Okamžite zavolal záchranárov.

Matka aj sestra obete sa psychicky zrútili. Privolaný lekár totiž konštatoval u dievčaťa smrť. Podľa našich informácií to však nie je jediná tragédia v rodine. Len pred pár rokmi prišla mama pri tragickej nehode o manžela a syna.

Za údržbu môžu obyvatelia paneláku

"Poverený policajt začal obhliadkou miesta vo veci trestné stíhanie pre usmrtenie," informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus. Hlavnú úlohu zohráva práve šmykľavý chodník, z ktorého sneh nikto neodpratal.

O údržbu by sa mali podľa správnosti deliť samotní obyvatelia daného vchodu. Či však policajti obvinia niekoho konkrétneho, nie je jasné. Presnú príčinu smrti určí nariadená pitva.

Téme sa venuje David Mimra. Spojte sa s ním cez profil na Facebooku!

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy