Oblačno
16°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Chcel sa vyhnúť kontrole, takmer autom zabil policajta
Zdielať na

Chcel sa vyhnúť kontrole, takmer autom zabil policajta

PODOLÍNEC / Neuveriteľným spôsobom sa chcel vodič z Podolínca vyhnúť dopravnej kontrole. Takmer pri tom zabil 24-ročného policajta.

Policajt odskočil v poslednej chvíli

V službe bol mladý policajt, ktorý zastavoval náhodne prechádzajúce vozidlá. Oproti nemu prichádzalo terénne auto, jeho vodič sa ale rozhodol, že bude policajtov ignorovať a to naozaj veľmi čudným spôsobom.

Je až neuveriteľné, čo si 42-ročný Podolínčan Marcel dovolil. Na výzvu policajta, aby zastavil samozrejme nereagoval, navyše svoje auto nasmeroval priamo na neho. Keby mladík v policajnej uniforme neodskočil na chodník, dopadlo by to katastrofálne a zrejme by ho autom aj zrazil.

V dychu mal takmer 2 promile

Arogantný vodič nezastavil a rozhodol sa utiecť. Hliadke sa ho ale podarilo o niekoľko kilometrov ďalej chytiť. Keď mu dali muži zákona fúkať, hneď im bolo jasné, prečo sa chcel kontrole vyhnúť. V dychu mal takmer dve promile.

Po vytriezvení muž všetko oľutoval a nič nepopieral. Bolo ale neskoro. Obvinený je pre zločin útoku na verejného činiteľa, navyše auto sa v tomto prípade berie ako zbraň a aby toho nebolo málo, určite mu priťaží aj to, že bol za volantom opitý.

Povodňové spravodajstvo na jednom mieste. ONLINE TU.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy