Jasno
10°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Opitý muž vrazil do tehotnej ženy. Chcel utiecť
Zdielať na

Opitý muž vrazil do tehotnej ženy. Chcel utiecť

BRATISLAVA / Dve osobné autá sa čelne zrazili na ceste medzi Čiernou vodou a Slovenským Grobom. V jednom údajne sedela žena vo ôsmom mesiaci tehotenstva. Záchranári ju po nehode previezli do nemocnice. Vodič z druhého auta chcel po nehode utiecť.

V aute sedela žena v 8. mesiaci tehotenstva

Nehoda sa stala v piatok večer približne o 20:30. Vodič Volkswagenu Golf vyletel v miernej zákrute do protismeru. Smeroval z Čiernej Vody, od Slovenského Grobu išla posádka Peugeotu. 

Autá sa zrazili, obe stočilo a odhodilo na kraj cesty. "Privolaní sme boli k čelnej zrážke dvoch vozidiel, pri ktorej sa zranili dve osoby," uviedol Alexander Šándor, veliteľ zásahu HaZZ Pezinok. 

Podľa našich informácií sa vodič Golfu pokúšal z miesta nehody utiecť. Svedkom sa ho však podarilo zadržať do príchodu hasičov a polície. Údajne šoféroval vyzutý a bosý utekal z miesta nehody. Potom čo ho chytili, vraj tvrdil, že on auto nešoféroval, topánky mal pritom v aute.

Muž bol opitý

V Peugeoute sedela dvojčlenná posádka, šoférovala 38- ročná žena podľa našich informácií v ôsmom mesiaci tehotenstva. Ju aj vodiča Golfu, ktorý bol vraj značne opitý, si prevzali záchranári. "Muž mal poranené hornú končatinu, bol agresívny na posádku, ktorá ho previezla do Univerzitnej nemocncie v Starom meste a 38-ročná žena bola prevezená do Univerzitnej nemocnice na Kramároch," uviedol Boris Chmel, hovorca OS ZZS SR.

39- ročný spolujazdec z Peugeotu sa pri nehode nezranil.  "Vodič vozidla VW bol vyzvaný, aby sa podrobil dychovej skúške, čo odmietol a žiadal sa na lekárske vyšetrenie odberom krvi. 30-ročnému vodičovi policajti na mieste zadržali vodičský preukaz," uviedla hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová.

Pre obe autá prišli odťahovky. Pre Golf, ktorý šoféroval opitý vodič, si prišla služba z ministerstva vnútra, policajti ho totiž zaistili na expertízu. Dopravnú nehodu policajti vyšetrujú.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy