Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Päťnásobná nehoda. Mladík na skútri sa zrútil do šachty!
Zdielať na

Päťnásobná nehoda. Mladík na skútri sa zrútil do šachty!

PENANG / Tak takáto niekoľkonásobná smola sa nevidí každý deň! Na istej malajzijskej križovatke došlo hneď k štyrom nehodám, ktoré zavinil jeden a ten istý mladík na skútri. Jeho trápenie však skončilo horšie, ako by ste čakali. Zrejme dezorientovaný muž nečakane prelomil zábrany a vletel do obrovskej hlbokej šachty.

REPORTÁŽ NIE JE VHODNÁ PRE MALOLETÝCH A MLADISTVÝCH!

Dve autá a jeden skúter

Na križovatke v Penangu ľudia riešili hneď štyri dopravné nehody. Všetko dianie na nej zachytili priemyselné kamery. Na nich vidno, ako mladý muž na skútri so spolujazdcom vpálil do jedného auta, spolujazdec ostal na križovatke šokovane stáť. Mladík však v jazde pokračoval a vrazil hneď do ďalšieho auta. Potom prišiel na rad skúter. Vodiči muža len prekvapene sledovali.

Vpálil do autobusu a zrútil sa do šachty

Mladík prešiel napokon križovatku a na vošiel na cestu po svojej pravej strane, kde sa čelne zrazil s autobusárom. Už už to vyzeralo, že svoju jazdu dokončil, pretože zrejme utrpel ľahké zranenia a skúter vyzeral zdemolovaný. No muž znovu nasadol, tentokrát však už nemal šťastie.

Miesto späť na križovatku prerazil zábrany na rozkopanom mieste s obrovskou šachtou alebo kanálom. Dezorientovaný mladík dupol na plyn a so skútrom sa zrútil rovno do šachty. Rozsah jeho zranení nie je známy.

Na sociálnej sieti Facebook si vyslúžil nie veľmi pochvalné komentáre. "Zrejme vidí všetko len to nie, čo má rovno pred sebou". "Toto je imbecil..."

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

tv.sohu.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy