Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čelná zrážka vodičov (25, 27) skončila zázrakom...
Zdielať na

Čelná zrážka vodičov (25, 27) skončila zázrakom...

VALASKÁ DUBOVÁ / Zázrak alebo šťastie? Neďaleko Valaskej Dubovej došlo v pondelok podvečer k hrozivej dopravnej nehode. Mladík za volantom sa totiž rozhodol v stúpaní predbiehať, čo sa mu takmer stalo osudným. V plnej rýchlosti sa totiž čelne vrazil s ďalším mladým vodičom. Jedno auto skončilo v priekope, druhé na streche.

Riskantné predbiehanie

Tak tomu sa hovorí z pekla šťastie! K veľmi riskantnému predbiehaniu sa totiž odvážil len 25-ročný vodič z Námestova, ktorý počas stúpania pri obci Valaská Dubová začal s vozidlom podľa polície predchádzať. Niet sa čo čudovať, keď sa mu zrazu v protismere objavil Ford s 27-ročným vodičom.

Zrážke sa už nedalo zabrániť. Mladík sa nestihol zaradiť do svojho jazdného pruhu a ľavou stranou vpálil rovno do protiidúceho Fordu. Náraz bol taký silný, že zdemolované autá odhodilo mimo cesty. Ford ostal prevrátený na streche, Smart skončil v priekope.

Obaja vyšli po svojich

Vodiči aj napriek hrozivo vyzerajúcej nehode vyšli z vozidiel po vlastných! "Záchranári na mieste ošetrili jedného stredne ťažko zraneného pacienta. S otrasom mozgu ho previezli do ružomberskej nemocnice," informovala hovorkyňa Falck Alena Krčová.

Aby mohli vodiči zdemolované auto vytiahnuť späť na cestu, museli policajti na niekoľko minút hlavný ťah medzi Ružomberkom a Dolným Kubínom uzavrieť. Trest pre vinníka nehody sa určí v správnom konaní.

Aby mohol vôbec vodič zdemolované auto z priekopy vytiahnuť späť na cestu, museli policajti na niekoľko minút hlavný ťah medzi Ružomberkom a Dolným Kubínom uzavrieť. Trest pre vinníka nehody sa určí v správnom konaní. "Bol to môj švagor, auto zničené. Ja to vnímam tak, že búračka strašná a ja som rád, že sa mu nestalo nič také vážne," povedal majiteľ Smartu.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy