Skoro jasno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Rodina so synom (10) stála na STOP-ke, vrazil do nej mladík (19)
Zdielať na

Rodina so synom (10) stála na STOP-ke, vrazil do nej mladík (19)

ŽIAR NAD HRONOM / V takmer zhodnom čase došlo na rôznych úsekoch na strednom Slovensku k dvom vážnym dopravným nehodám, ktoré tu paralyzovali dopravu. Neďaleko Žiaru nad Hronom vrazil do auta s rodinou len 19-ročný vodič, otec rodiny skončil s vážnymi zraneniami v nemocnici. Rovnako neďaleko Detvy zachytila zase 24-ročná vodička protiidúce auto, to skončilo v priekope.

Nehoda na STOP-ke

3-členná rodina s 38-ročným otcom, manželkou a len 10-ročným synom práve stála podľa polície na STOP-ke, keď do nich vrazilo v plnej rýchlosti BMW. Za volantom sedel 19-ročný mladík. Náraz bol taký silný, že muž ostal uväznený pod kopou pokrčených plechov.

Vystrihovať ho tak museli hasiči. Na pomoc z Banskej Bystrice priletel aj vrtuľník, ktorý muža okamžite transportoval do banskobystrickej nemocnice. Utrpel totiž viacnásobné zlomeniny, z ktorých sa bude liečiť aj niekoľko týždňov. Jeho stav je podľa našich informácií vážny.

Jeho manželka a syn mali viac šťastia, ich zranenia natoľko vážne nie sú. Okolnosti nehody ako aj dôvod, prečo mladík vrazil do auta stojaceho na značke STOP, teraz vyšetruje polícia.

S autom skončil v priekope

V rovnakom čase došlo k dopravnej nehode aj neďaleko Detvy. Podľa polície sa 24-ročná vodička nedostatočne venovala riadeniu svojho vozidla a keď si všimla, že auto pred ňou spomaľuje, dostala sa do stredu vozovky. Tu zachytila protiidúce auto. 25-ročný muž za jeho volantom skončil po náraze v priekope.

Všetko o hokejových MS na jednom mieste. Čítajte TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy