Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Jakub (24) totálne rozbil svoje auto. Mal takmer 2 promile
Zdielať na

Jakub (24) totálne rozbil svoje auto. Mal takmer 2 promile

KRÁSNOHORSKÉ PODHRADIE / 24-ročný vodič v pondelok nadránom spôsobil vážnu dopravnú nehodu na hlavnom ťahu pri obci Krásnohorské Podhradie v rožňavskom okrese. Sám sa zranil a svojou nezodpovednou jazdou spôsobil aj vysoké škody.

Zrejme dostal šmyk a prešiel do protismeru

Zničený je kamión, do ktorého vrazil, verejné osvetlenie, betónový múr aj informatívna tabuľa. Mladík si pritom za volant sadol riadne opitý. Potom ako 24-ročný Jakub dostal zrejme šmyk, prešiel do protismeru a zrazil sa s oprotiidúcim kamiónom. Silný náraz spôsobil, že auto sa stalo neovládateľným.

Po zrážke Jakub zišiel do priekopy a narazil do verejného osvetlenia. Auto ostalo prevrátené na streche a mladík z neho cez odtrhnuté dvere vypadol. Kamionista tvrdí, že išiel rýchlo.Vodič kamióna mladík vytiahol spod auta ešte pred príchodom záchranárov. 

Nafúkal takmer dve promile

Jakub bol údajne pri vedomí a komunikoval. S podozrením na vnútorné zranenia ho previezli do nemocnice, kde sa policajtom podrobil dychovej skúške. Nafúkal necelé dve promile. Hasiči na mieste ešte zabezpečili uniknuté ropné látky. Ťah z Rožňavy do Košíc bol v úseku nehody v jednom pruhu úplne uzavretý.

Všetko o hokejových MS na jednom mieste. Čítajte TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy