Polojasno
20°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Policajti naháňali exkolegu. Sihelský ma ďalší problém
Zdielať na

Policajti naháňali exkolegu. Sihelský ma ďalší problém

RIMAVSKÁ SOBOTA / Peter Siheľský – asi najznámejší expolicajt, ktorý sa preslávil streľbou pred prezidentským palácom, má ďalší problém. V utorok predpoludním niekoľko kilometrov unikal pred policajnou hliadkou. V Rimavskej Sobote totiž šoféroval aj napriek tomu, že má odobratý vodičský preukaz. Policajti použili varovné výstrely, a niekoľko projektilov smerovalo aj do jeho auta.

Tiež si zapol majáky

Policajti kontrolovali okoloidúcich vodičov. Muž za volantom Seatu ale nerešpektoval ich výzvy a dupol na plyn. Policajti ho začali prenasledovať.

Nasledovala dramatická naháňačka na úseku asi 6-tich kilometrov. Policajti použili svetelnú aj zvukovú signalizáciu, taktiež varovné výstrely do vzduchu, no 32-ročný Peter sa rútil ďalej smerom na Dúžavu, kde býva. Dokonca si údajne rovnako ako policajti zapol majáky.

Nechcel zastaviť, lebo nemá vodičák

Niekoľko stoviek metrov pred jeho domom už začali policajti strieľať aj do zadnej časti jeho auta. Padli tri výstrely, Petrovo auto, v ktorom sedela aj jeho manželka, zastavilo tesne pred bránou. "Ja som nepočul nič, ale sused vravel, že počul strieľať," hovorí sused.

"Podozrivého muža polícia zadržala a v súčasnosti prebiehajú procesné výkony. Je podozrivý z marenia výkonu úradného rozhodnutia," informuje hovorkyňa policajného zboru Mária Faltániová.

Peter má totiž odobratý vodičský preukaz. A zrejme to bol dôvod, prečo nezastavil policajnej hliadke. Po zadržaní u neho dokonca našli aj nôž a kaser, petardy, či pištoľ, ktorá je zrejme plynová. Polícia prípad naďalej vyšetruje, nie je vylúčené, že Petra obvinia z viacerých trestných činov.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy